Bliver du nogensinde jaloux, når dine veninder bliver gravide? Bare en lille smule? Synes du nogen gange, at det er uretfærdigt, når andre bare bliver gravide “sådan” – måske endda ved et uheld?

Vid, at du er helt normal.

Tidligt i vores liv lærer vi, at der er nogle følelser, som er “forbudte”. Misundelse og jalousi er den slags følelser. Men hvis man kæmper rigtig meget for noget, som ikke vil lykkes, og andre får de ting, endda uden kamp, er det svært at undgå.

Det er ikke noget vi snakker med andre om, for så er vi bange for at blive dømt.

Hvis du har det sådan, så er denne side for dig. Her kan du nemlig skrive alle dine forbudte tanker og følelser ned, og på den måde komme af med dem – helt anonymt. Samtidig kan du læse andres tanker og følelser, og på den måde blive bekræftet i, at du er helt normal.

Hvis du udfylder formularen herunder, læser jeg den lige igennem, og så bliver den offentliggjort så hurtigt som muligt.

Din mail bliver ikke offentliggjort, og hvis du ikke vil have dit eget navn med, finder du selv på et.

Rigtig god skrivelyst!

2 replies
 1. PiaFertilitetsmentor
  PiaFertilitetsmentor siger:

  Da jeg kæmpede med selv at blive gravid, oplevede jeg, at min veninde fik 3 aborter! Jeg blev så ked af det og såret, selvom det var det rigtige for hende.

  Svar
 2. S.
  S. siger:

  Det, der var det sværeste for mig, det var at åbne op, da det for mig var det en skam ikke at kunne få barn, for det skulle man kunne som kvinde, så jeg fortalte ikke nogen om det.
  Hvis ens veninder eller familie bliver gravid hurtigt, så er det okay at føle sig jaloux, og det skal folk være obs på. Det er noget jeg har manglet, det der med, at det er i orden at have den følelse.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *