Om mig

Pia Andersson

Jeg har altid vidst, at jeg ville have børn.

Lige fra jeg var helt lille, har jeg vidst det. Og jeg fik også at vide at det ville blive nemt. “Man skal bare svinge et par herreunderbukser over vores hoveder, så bliver vi gravide i vores familie”, sagde min mormor altid.

Men det kom ikke til at gå så nemt for mig. Vi måtte nemlig i fertilitetsbehandling, men inden det skulle lykkes mig at blive gravid, måtte jeg lige forbi en anden hurdle først.

Jeg havde nemlig taget 20 kærestekilo på i løbet af to år, og de befandt sig så godt på min mave, mine lår og hofter, at de ikke var meget for at forlade mig.

Det var først, da en læge på en fertilitetsklinik rådede mig til at smide de 10 af dem, at det lykkedes for mig. Og efterfølgende kom jeg i fertilitetsbehandling og blev også gravid.

Siden har jeg udviklet min egen metode til vægttab, så det bliver lettere at blive gravid – om det sker på den “hjemmelavede” måde eller du skal i fertilitetsbehandling – og jeg kan også hjælpe DIG.

Og hvad er det så jeg gør anderledes? Jo, jeg arbejder ikke “kun” med at ændre dine vaner, jeg hjælper dig også med dit følelsesmæssige forhold til mad – og så hjælper jeg dig med at ændre dine tanker.

Og jo, det kan du også godt. Og det bedste er, at når du først arbejder med dine tanker og tankemønstre, så bliver arbejdet med dine følelser og endelig dine handlinger (altså vaner) så meget lettere. Det gør dermed vægttabet lettere.