Her er et lille udsnit af hvad andre siger om mig og hvordan jeg har hjulpet dem.

“Hej Pia Det har gjort en kæmpe forskel, i og med at du skriver hver dag og minder mig om mine opgaver. Som du siger: Husk min stemme i dit hoved. Og det gør jeg🤣🙈 Jeg prøver at leve op til vores aftaler som vi har indgået. Jeg vil ikke skuffe dig og kæmper med at holde fast i det jeg lover.

Det har overrasket mig at, som du siger, når man lover andre noget, så er det noget helt andet end når man lover sig selv dette, da der er pludselig to der skal kigge på resultatet og ikke kun mig selv.

Det med at være sød ved dig slev og rose sig selv i stedet for at banke sig selv i hovedet.

❤️❤️❤️ Så jo mentalt har det faktisk ændret mange ting i min psyke. Og jeg glæder mig IKKE til vi afslutter. Men alt har en ende 😔 Forhåbentligt med gode resultater.”

D

“Hej Pia
Vil bare sige tak for nogle inspirerende videoer og det har hjulpet mig og er nu gravid 4+0”

Camilla
Mor til Marie

Opdatering: Marie er nu snart 14 mdr og jeg er 22+6 med lilleøser samt har smidt 4 kg 💪❤

“Dette personlige forløb virkede fordi det ikke var en hurtig løsning, men Pia tog som udgangspunkt den situation jeg var i. Nu kan jeg se mig selv mere parat og med flere ressourcer og nu ved jeg, at det er muligt at integrere nye vaner også i min travle hverdag. Det virker fordi det ikke er standardiserede kost og træningsplaner, men i stedet er lavet til mine behov og tager udgangspunkt i mig og mit liv. ”

L. A. S.
Mor til Elektra

“Hej Pia, ville lige sende et lille billede fra en veloverstået nakkefolds scanning i mandags!
Tak for din hjælp med vægttabet”

Michelle
Mor til Mikkel