Her er et lille udsnit af hvad andre siger om mig og hvordan jeg har hjulpet dem.

“Hej Pia Det har gjort en kæmpe forskel, i og med at du skriver hver dag og minder mig om mine opgaver. Som du siger: Husk min stemme i dit hoved. Og det gør jeg🤣🙈 Jeg prøver at leve op til vores aftaler som vi har indgået. Jeg vil ikke skuffe dig og kæmper med at holde fast i det jeg lover.

Det har overrasket mig at, som du siger, når man lover andre noget, så er det noget helt andet end når man lover sig selv dette, da der er pludselig to der skal kigge på resultatet og ikke kun mig selv.

Det med at være sød ved dig slev og rose sig selv i stedet for at banke sig selv i hovedet.

❤️❤️❤️ Så jo mentalt har det faktisk ændret mange ting i min psyke. Og jeg glæder mig IKKE til vi afslutter. Men alt har en ende 😔 Forhåbentligt med gode resultater.”

D

“Hej Pia
Vil bare sige tak for nogle inspirerende videoer og det har hjulpet mig og er nu gravid 4+0”

Camilla
Mor til Marie

Opdatering: Marie er nu snart 14 mdr og jeg er 22+6 med lilleøser samt har smidt 4 kg 💪❤

“For at se den indflydelse, Pia og hendes program har gjort i mit liv, er jeg nødt til at beskrive mig selv for et år siden. Jeg sad fast i en cirkel af dårlige vaner, usund livsstil og ingen motivation eller glæde. Min og min mands drøm var at få et barn, men lægerne sagde, at jeg skal tabe mig, og så vil det ske naturligt. Let at sige, men så svært at gøre. Og så længe jeg husker mig selv, har jeg været større end andre piger og i de senere år endda overvægtig.

Jeg har forsøgt selv at tabe mig mange gange. Selvfølgelig uden en plan eller viden om det. Nogle gange 3 dage med strenge regler efter de 3 uger med at spise pommes frites hver dag. Og mange andre gange frem og tilbage med lignende situationer. Og det gjorde mig stresset, jo mere stresset jeg blev, jo mere spiste jeg, jo mere spiste jeg, jo mere tog jeg på og længere var jeg fra baby drøm. Og det fortsatte, ikke måneder, men mange år.

Jo mere det fortsatte, jo mere forstod jeg, at jeg skulle søge hjælp. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle starte, men en hurtig søgning på Google og noget som en fertilitetsmentor dukkede op. Ved at se mere på det, forstod jeg, at det ville være en hjælp, jeg har mere brug for end måske et fitnessmedlemskab eller personlig træner til at tabe mig.

Først kontaktede jeg Pia for at forklare min situation, og derefter flyttede vi vores kommunikation til den første konsultation. Pia virkede meget venlig og fuld af empati. Det gav mig ro at erfare, at hun har været i samme situation som mig. Efter en samtale med min mand besluttede vi, at jeg skulle søge ind på Pias program.

Først virkede beløbet ret stort, men vi så det som en investering i mig og mit helbred, og også et stort engagement, og at hvis jeg ikke lykkes, ville have spildt en masse penge, så det var også en motivation.

Jeg synes, programmet er pengene værd, fordi jeg på 10 uger fik så meget viden og byggede mig op, og Pia var der med mig hver dag. Også i de efterfølgende måneder følte jeg, at Pia var involveret, og jeg følte mig ikke alene.

10 ugers programmet var godt tilrettelagt. Hver uge kom med et tema og øvelser. Og hver uge opbygget en sund vane mere. Så det var ikke overvældende fra begyndelsen at starte 0 til 100 på én dag. Det gik gradvist, og jeg tror, ​​det er nøglen til succesen.

Efter at jeg begyndte at bryde mine gamle programmer, følte jeg mig meget bedre hver uge. Jeg følte de første ugers succes, og det holdt mig motiveret til at gøre mere og mere.

Det største, jeg satte pris på, var de daglige check-ins. Da jeg startede, var jeg på udkig efter nogen som ville holde mig ansvarlig for mine aktiviteter. Og det fungerede perfekt, for jeg ville virkelig gerne være ægte og ærlig over for mig selv og over for Pia.

Så hver dag gjorde jeg alt, hvad jeg kunne, for at jeg ville sige, hej, jeg følger programmet, og jeg arbejder på dette for mig selv i dag.

Men jeg havde også nogle dårlige dage, og nogle gange faldt jeg i med noget sødt, eller knap så sundt. Og jeg var ikke bange for at fortælle Pia, fordi dette er livet, og det er her, jeg satte mest pris på daglige check-ins, for på den dårlige dag muntrede Pia mig op, og jeg følte, at jeg har min egen personlige cheerleader.

At give op var ikke en mulighed, selv efter en dårlig dag.

Efter 10 uger har jeg opbygget gode sunde vaner, og jeg elskede mit liv. Jeg følte mig stærk nok til at fortsætte på egen hånd, og jeg var så glad, at jeg ikke genkendte mit daglige liv længere.

Og nu er jeg sund, jeg spiser og drikker sundt, jeg har opmærksomme spisevaner, også sunde livsstilsvaner og valg, jeg er mere i fred og mere mindful, jeg forbinder ikke stress med at spise, jeg forsøger at bevæge mig enten i frisk luft eller på mit løbebånd, og hvis jeg vil have en snack, er det en sund snack, nødder eller frugt i normale mængder.

Og på 9 måneder efter at jeg er begyndt at arbejde med Pia og ændrede mit liv, har jeg tabt 25 kilo og jeg er blevet gravid.

Resultatet af at tabe 25 kilo var allerede fantastisk, og det var jeg glad for, men at blive gravid var det ultimative mål, og babydrømmen bliver sand i august i år.

K

“Hej Pia, ville lige sende et lille billede fra en veloverstået nakkefolds scanning i mandags!
Tak for din hjælp med vægttabet”

Michelle
Mor til Mikkel

“Dette personlige forløb virkede fordi det ikke var en hurtig løsning, men Pia tog som udgangspunkt den situation jeg var i. Nu kan jeg se mig selv mere parat og med flere ressourcer og nu ved jeg, at det er muligt at integrere nye vaner også i min travle hverdag. Det virker fordi det ikke er standardiserede kost og træningsplaner, men i stedet er lavet til mine behov og tager udgangspunkt i mig og mit liv. ”

L. A. S.
Mor til Elektra