● Har du fået at vide, at du skal tabe dig for at blive gravid eller komme i fertilitetsbehandling?
● Ved du, at du er lidt overvægtig, men har svært ved at slippe af med kiloene, selv om du inderligt brænder for at blive mor?
● Er du begyndt at tro, at der er noget galt med dig, siden du ikke kan holde styr på vægten?

Fra frustreret til frugtbar er for dig, der vil tabe dig for at øge dine chancer for at blive gravid. Den giver et kvalificeret bud på, hvad der er gået galt de andre gange, du forgæves har forsøgt at tabe dig, ligesom den hjælper dig med at gøre noget andet, end du plejer, så du får et andet resultat. Du får helt konkret at vide, hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, og hvorfor du skal gøre det.

Samtidig indeholder den et 6-ugers forløb, som du kan følge, så du får gang i de gode vaner og stille og roligt får varige vægttabsvaner.

En livsstilsændring, der kan gøre dig til mor

At tabe sig for at blive gravid kan virke ligetil, men sådan er det ikke nødvendigvis. Du har måske allerede prøvet flere slankekure uden held. Det kender jeg godt. Jeg har kæmpet og fejlet gang på gang, men da jeg først forstod sammenhængen mellem vægttab og hele mig, vandt jeg – både kampen mod kiloene og den mod barnløshed. Det kan du også.
Når vi ikke lykkes med slankekure, er det, fordi en kur er noget midlertidigt. Hvis du følger en slankekur i en periode, inden du vender tilbage og lever, som du hele tiden har gjort, vil du hurtigt tage det tabte på igen. Skal du lykkes med et varigt vægttab, skal du gøre noget nyt – og det er det, den her bog kan.