1:1 forløb

For dig, som har brug for et personligt forløb

Vi starter med en uforpligtende snak på ca. en halv times tid, hvor jeg hjælper dig med at se hvilken udfordring, som reelt står i vejen for din vaneændring – det er ikke sikkert, at det er hvad du tror.

Når vi så har fundet frem til hvor dit problem ligger, kan vi tale om hvorvidt et forløb hos mig kunne være løsningen.

Bestil din GRATIS og uforpligtende StrategiSamtale her

Se for eksempel hvad D siger om et forløb hos mig:

Forløbet har gjort en kæmpe forskel i og med at du skriver hverdag og minder mig om mine opgaver. Som du siger – husk min stemme i dit hoved. Og det gør jeg🤣🙈 Jeg prøver at leve op til vores aftaler som vi har indgået. Jeg ville ikke skuffe dig og bekæmper med at holde fast i det jeg lover. Det har overrasket mig at som du siger når man lover andre noget, så er det noget helt andet end når man lover sig selv dette. Da det er pludselig to der skal kigge på resultatet og ikke kun mig selv. Det med at være søde ved dig slev og rose sig selv i stedet for at banke sig selv i hovedet. Hvilke er noget man dejlig ved gør/ sige til en veninde der fejler/ fejlede. ❤️❤️❤️ Så jo mentalt har det faktisk ændret mange ting i min psyke.

Læs flere anbefalinger her

Medlemsklub

For dig/jer, som har brug for lidt daglig støtte

Du får:

Adgang til videokursus, som du kan se når du har lyst og lige så mange gange du har lyst, så længe du er medlem af klubben. Kurset hjælper dig for eksempel med vaneændringer, dit forhold mellem mad og følelser samt dit mindset.

Adgang til platform, hvor al undervisning ligger.

Adgang til lukket Facebookgruppe, hvor du kan møde andre i samme situation og med samme mål og drømme som dig selv.

Ugentlig mulighed for at stille spørgsmål, og på sigt spændende gæster en gang om måneden i live-interviews.

Jeg åbner snart for kurset, så hold øje med denne side eller skriv til mig på pia@fertilitetsmentor.dk og få direkte besked i din indbakke. Du kan selvfølgelig også stille spørgsmål, hvis du har nogle.

Planlæg dig gravid – få struktur på dit vægttab og øg din fertilitet

Kursus i 3 moduler for dig, som savner mere tid og struktur i din hverdag, så du får lettere ved at træffe sunde valg, så du kan tabe dig og blive gravid.

Lige nu særlig intropris, kun 297 kr., normalpris 497 kr.

Emotionelt overlevelseskit

Emotionelt overlevelseskit indeholder:

  • Hvad du skal gøre helt konkret, når sukkertrangen melder sig
  • Hvad du skal gøre efter du er faldet i vandet
  • Hvordan du skal forebygge

Desuden indeholder det

  • 2 lydfiler, der på hver sin måde hjælper dig med at arbejde med dit mindset og ændre det, samt
  • 2 bonusser:

Bonus 1 En snackguide til sunde snacks

Bonus 2 Hvad du kan gøre og svare, når du får det der spørgsmål, som vi alle sammen hader og frygter: “Skal I ikke snart have nogle børn?”

● Har du fået at vide, at du skal tabe dig for at blive gravid eller komme i fertilitetsbehandling?
● Ved du, at du er lidt overvægtig, men har svært ved at slippe af med kiloene, selv om du inderligt brænder for at blive mor?
● Er du begyndt at tro, at der er noget galt med dig, siden du ikke kan holde styr på vægten?

Fra frustreret til frugtbar er for dig, der vil tabe dig for at øge dine chancer for at blive gravid. Den giver et kvalificeret bud på, hvad der er gået galt de andre gange, du forgæves har forsøgt at tabe dig, ligesom den hjælper dig med at gøre noget andet, end du plejer, så du får et andet resultat. Du får helt konkret at vide, hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det, og hvorfor du skal gøre det.

Samtidig indeholder den et 10-ugers forløb, som du kan følge, så du får gang i de gode vaner og stille og roligt får varige vægttabsvaner.

En livsstilsændring, der kan gøre dig til mor

At tabe sig for at blive gravid kan virke ligetil, men sådan er det ikke nødvendigvis. Du har måske allerede prøvet flere slankekure uden held. Det kender jeg godt. Jeg har kæmpet og fejlet gang på gang, men da jeg først forstod sammenhængen mellem vægttab og hele mig, vandt jeg – både kampen mod kiloene og den mod barnløshed. Det kan du også.
Når vi ikke lykkes med slankekure, er det, fordi en kur er noget midlertidigt. Hvis du følger en slankekur i en periode, inden du vender tilbage og lever, som du hele tiden har gjort, vil du hurtigt tage det tabte på igen. Skal du lykkes med et varigt vægttab, skal du gøre noget nyt – og det er det, den her bog kan.