Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Fertilitetsmentor ApS, Karlslunde,Danmark, CVR 39899388.

Kontaktes på mail: kontakt@frastortilmor.dk.

Produkter kan købes med Stripe, som tager Visa/dankort, Mastercard, Amex, Discover, Jcb og Diners. Alle priser er i danske kroner.

Ved køb af online produkter sker leveringen som oftest i løbet af få minutter.

Ved køb af personlige forløb aftales startdato individuelt.

Rettigheder

Alle rettigheder til produkter tilhører Fertilitetsmentor Aps.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre.

Det trukne beløb kan enten være en engangsbetaling eller en ratebetaling. Ved sidstnævnte er det noteret på salgssiden.

Abonnement (online klub)

For abonnementer gælder at prisen for abonnementet, som er oplyst på produktsiden, automatisk vil blive trukket for hver abonnementsperiode, og kvitteringen for dette vil blive sendt til dig på email.

Når abonnementsaftale er indgået, vil du modtage en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding.

Du kan opsige dit abonnement når som helst ved at sende en mail til kontakt@frastortilmor.dk, eller selv logge ind på din konto og stoppe abonnementet. Opsigelsen har øjeblikkelig virkning, og der vil ikke blive faktureret eller trukket yderligere efter opsigelsen. Dog skal allerede udsendte fakturaer stadig betales.

Hvis du ønsker at ændre det kort abonnementet trækkes på, kan du gøre dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Ratebetalinger (kursus betalt i rater)

Vær opmærksom på, at en ratebetaling og et abonnement ikke er det samme. Hvor abonnementet er en online klub hvor det er muligt at stoppe betalingen øjeblikkeligt uden binding, er ratebetaling et online kursus, hvor betalingen er delt op i rater (her er det ikke muligt at stoppe en betaling). Ved tilmelding binder du dig til at betale samtlige rater, og hvis raterne udebliver, overgives sagen med det samme til inkasso.

Ved udeblivelse af betaling, følges denne plan:

– Venlig påmindelse via mail (sendes til samme mail som online kurset er købt med).

– 2 dage efter overskreden betaling: rykker nr 1.

– 4 dage efter overskreden betaling: rykker nr 2. Adgang til kurset lukkes midlertidig indtil betalingen genoprettes.

– 7 dage efter overskreden betaling: Sagen overgives nu til inkasso, og gebyr på 100 kroner tillægges regningen.

Returret

Jeg giver dig 100 % tilfredshedsgaranti på personlige 1:1-forløb i de første 30 dage, så hvis du inden for 30 dage efter købet ikke føler du har nået det ønskede resultat, giver jeg dig dine penge tilbage, bare skriv til kontakt@frastortilmor.dk.
Men husk, jeg kan kun give dig alle redskaberne, det fulde ansvar for at følge instrukserne, og dermed nå i mål, er dit eget.

Tak ♥

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som trådte i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

• Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev, og man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.

• Jeg opbevarer emailadresser i MailChimp og Simplero, som alle overholder GDPR’s retningslinier.

• Jeg opbevarer emailadresser da jeg laver online kurser, og disse sælger jeg blandt andet gennem nyhedsbreve. Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

• Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

Alle der køber mine online kurser, handler gennem Simplero, hvor man kan vælge at betale med Visa/dankort, Mastercard, Amex, Discover, Jcb eller Diners. Når du handler, bliver dine oplysninger derfor gemt hos Simplero og Stripe.

Reklamationer kan ske på kontakt@frastortilmor.dk.

Disclaimer:

Jeg er hverken kostvejleder, diætist eller læge. Derfor får du ikke opskrifter af mig. Mit udgangspunkt er, at du har masser af opskrifter og godt ved hvad du skal gøre, du mangler bare metoder til at gøre det til en vane.

Jeg henviser til hjemmesider med sunde opskrifter, men jeg tager ikke ansvaret for indholdet på disse. Henvisningerne er kun ment som inspiration.

Mit udgangspunkt er de til enhver tid gældende kostråd fra Sundhedsstyrelsen, som overordnet fokuserer på at spise mere grønt, mindre fedt og mindre sukker samt generelt at spise mindre.

Ved du, at du har en lidelse, som begrænser dig i forhold til mad, bør du til enhver tid rådføre dig med din læge og følge dennes anvisninger.

Mit fagområde er vaneændringer, og hvordan du først får sunde vaner, derefter beholder dem.

Herudover kan jeg ikke love dig at blive gravid, skulle du opnå dit vægttab, da graviditet ikke alene er påvirket af din vægt, ligesom der også kan være medicinske forhold, som gør, at du ikke taber dig, selv om du følger mine anvisninger.